خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات

پوتین: روسیه امیدوار به حل بحران قره باغ است

پوتین: روسیه امیدوار به حل بحران قره باغ است رئیس جمهور روسیه اعلام کرد: حل و فصل بحران درازمدتی همانند قره باغ تلاش های بیشتری را می طلبد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از تاس، رئیس جمهور روسیه نسبت به حل و فصل بحران در قره باغ ابراز امیدواری کرد.

«ولادیمیر پوتین» امروز دوشنبه ابراز امیدواری کرد که دیدار سه جانبه وی با رئیس جمهور آذربایجان و نخست وزیر ارمنستان، برداشتن گام هایی در مسیر حل مناقشه قره باغ میان باکو و ایروان را میسر کند.

رئیس جمهور روسیه در دیدار با «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان تاکید کرد: ما از اراده سیاسی شما برای انجام این کار آگاه هستیم و از این امر حمایت می کنیم. ما باید ابعاد اصلی را ترسیم کنیم که به ما امکان می دهد در طول دیدار و در یک نشست سه جانبه رو به جلو حرکت کنیم.

پوتین در ادامه یادآور شد که حل و فصل یک مناقشه جدی و طولانی نظیر مسئله قره باغ کوهستانی نیازمند تلاش زیادی است. رئیس جمهور روسیه در عین حال تاکید کرد که این تلاش ها تا به امروز کافی نبوده است.

رئیس جمهور روسیه افزود: در واقع ما این بحث را هنگامی که سه نفر ما در آستانه ملاقات کردیم، کلید زدیم. پوتین در عین حال خاطرنشان کرد که سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به ابتکار ارمنستان نشست اضطراری برگزار کرده است.

پوتین در پایان اظهارات خود ارمنستان را شریک و متحد استراتژیک روسیه از دوران باستان نامید و افزود: این یک وضعیت ویژه برای روسیه به حساب می آید. من انتظار دارم که بتوانیم در مسیر حل آن گام های رو به جلو برداریم.

در تازه‌ترین تنش‌ها میان ایروان و باکو در قفقاز جنوبی بر سر مناطق مورد مناقشه (قره‌باغ)، در اواسط سپتامبر درگیری‌های گسترده‌ای بین نیروهای دو طرف در امتداد مرز مشترک آنها رخ داد. تنش‌های مرزی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در هفته‌های اخیر و در بحبوحه اتهامات مداوم درباره نقض آتش‌بس مرزی که در ماه مه آغاز شد، تشدید شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار